AMÉS

 

En Amés treballem per a conseguir una societat més justa i solidària …

… donant resposta a les necessitats dels menors en situació de desprotecció

… contribuïnt en el món del lleure amb activitats on fomentam l'educació de manera integral d'infants i joves en el seu temps lliure

… fent formació per a persones que volen treballar i intervenir en el món social i educatiu

 

 

Duim a terme programes d'atenció socioeducativa per a menors amb una situació de dificultat a nivell familiar, educatiu o social.

Organitzam serveis d'activitats educatives i de caràcter lúdic per infants i joves que volen aprofitar els seu temps lliure de manera diferent, amb l'objectiu de complementar la seva educació no formal.

La nostra escola promociona la formació permanent de professionals i voluntaris que treballen en el tercer sector. Els nostres alumnes aprenen d'una manera vivencial.

 

 

En Amés fomentem la igualtat d'oportunitats pels més desfavorits, fem feina amb persones i per a persones, amb un tracte humà i directe, i potenciem els valors del respecte, la dignitat i la integració.

 

 

Ho fem amb menors en protecció i i sense recursos, que estan tutelats per l'Administració.

Ho fem amb infants i joves que gaudeixen del seu temps d'esbarjo amb activitats creatives, innovadores i personalitzades a escoles, entitats, associacions de mares i pares, ajuntaments, ….

Ho fem amb professionals que cerquen millorar la seva preparació acadèmica i complementar la seva formació per tal d'afrontat nous reptes a la seva vida laboral.

Ho fem amb persones que cerquen eines per poder treballar en el món associatiu i/o del voluntariat.

 

 

SOM UN REFERENT EN L'AMBIT SOCIAL I EDUCATIU A MALLORCA HAN CONFIAT AMB NOSALTRES…

+ DE 30.000 PARTICIPANTS EN ELS NOSTRES SERVEIS EDUCATIUS I LUDICS

+ DE 4.500 ALUMNES S'HAN FORMAT A LA NOSTRA ESCOLA

+ DE 800 USUARIS HAN RESIDIT ALS NOSTRES CENTRES DE MENORS